Ruaha Sunset

Mdonya Old River Bush Trail

Mdonya Old River Bushcamp er placeret midt ude i bushen i den største sammenhængende biotop i Tanzania -Ruaha National Parken. Indlogering i Meru safari telte i et af de mest uberørte vildtområder i verden. All inclusive skræddersyet privat eksklusiv rejse inkl. fly, og afrejse efter ønske.

Mdonya Old River Bush Trail. Fly & camp. 7 dage. Tanzania

Mdonya Old River Bush Trail. Fly & camp. 7 dage. Tanzania

Betingelser, upgrades og ekstras -Mdonya Old River

Betingelser/Condition Ikke inkluderet Upgrades & ekstras Pris upgr & ekstras
Pris per person ved 2 personer Single tillæg Single tillæg: Iht. tilbud
Std delt værelse hotel, delt telt eller hytte Måltider ud over nævnte
Flypriser økonomi kl. iht. dagspris Indenrigsfly i Danmark Business Class: Indhent tilbud
Transport t/f airstrip incl.. Transfer int til nat lufthavn Shuttle Bus: Betales lokalt
Pas & visa er påkrævet. Visa & forsikringer Visa fås ved ankomst: 50 USD
Pas skal være gyldigt 6 mdr. efter hjemrejse
Rejseforsikring -obligatorisk Rejseforsikring Indhent tilbud
Tøjvask
Indchekket bagage 15 kg incl. Bagage ud over 15 kg Vægtgrænse som int. fly: Iht. tilbud
Tillæg for højsæson & skoleferier Indhent tilbud
Inkl: B; L; D: Helpension Drinks og tips

Har du ikke en rejse- eller afbestillingsforsikring kan du bestille den her:

Er Erv Logo

Generelt

Fra ankomst til afrejse vil Frontiers repræsentanter, hotellernes, campen og resortets personale gøre det yderste for, at man får en uforglemmelig oplevelse, som vil blive husket med glæde i mange år fremover.

Rejsens længde kan variere med en dag afhængig om man flyver om dagen eller om natten eller som tredje mulighed vælger et stop-over , hvor forlængelsen er afhængig af mellemlandingens længde.

Da den enkelte rejse er skræddersyet til netop dine ønsker og behov er beskrivelsen et forslag, og den i fællesskab udarbejdede rejses indhold vil være specificeret i det endelige tilbud.

Forsikringer visa mv.

Alle camps/lodges/resorts stiller krav om gyldige forsikringer som dækker afbestilling, tilskadekomst, medicin ifm. opstået sygdom, evakuering og hjemtransport ifm. sygdom. (Rejseforsikring & afbestillingsforsikring). Hvis du skal på en dykkerrejse anbefaler vi en egentlig dykkerforsikring som oftest vil være et krav fra de respektive dykker destinationer. Du kan læse mere om forsikringer her.

De danske sygesikringsbeviser (det gule og det blå) er ikke gyldige uden for EU. Mange kreditkort eller interesse organisationer har i medlemskabet indeholdt dækning som i ovennævnte forsikringer. Man bør checke om man har dækning inden afrejse.

Forsikringerne kan tegnes hos Frontiers klik her og skal være oprettet inden afrejse for at være gyldige. Man bør også være opmærksom på at forsikringerne ikke udløber under rejsen og er gyldige op til 6 måned efter hjemkomst.

Der er visa krav til denne destination.

Børn

Det er rejsemålenes politik, at børn over 10 år er velkomne. Aldersgrænsen er sat primært af hensyn til personsikkerheden (man bevæger sig rundt blandt vilde dyr) men også af hensyn til de andre internationale gæster i de forskellige camps/resorts som ikke nødvendigvis har det samme syn på børns deltagelse i voksen aktiviteter som vi har i Norden.

Børns anvendelse af svømmebassiner kræver voksen tilsyn og det kan ikke forventes at rejsemålet stiller tilsyn til rådighed.

Mobiltelefoner mv.

Mobiltelefoner kun må benyttes i lydløs tilstand. Anvendelsen af mobiltelefoner er ikke tilladt i offentlige områder, i parkerne, på havet eller i køretøjerne/både. I de forskellige game reserves eller national parker kan der i øvrigt ikke forventes mobildækning.

Priser o.a

Rejseforsikring, afbestillingsforsikring, dykkerforsikring, visa mv. er ikke inkluderet i rejsens pris, med mindre dette er oplyst i fremsendt tilbud. 

"Fra priser" er baseret på priser gældende i lavsæson. Priserne i højsæson er normalt højere. Højsæson er f.eks. højtider eller sommerperioder. Bemærk at syd for ækvator falder sommerperioden i den danske vinterperiode !

Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer og inklusiv moms og danske afgifter. Man må forvente at rejsemålene beregner single tillæg og tillæg for ophold i højtiderne.

Der er indeholdt flyrejse fra Danmark til destinationen og retur. Da denne del af rejsen aftales særskilt med flyselskaberne vil den endelige pris på den internationale flytransport afhængig af dagsprisen for billetten * . Flyandelen for internationale flyforbindelser vil derfor kunne variere inden for tilbuddets gyldighedsperiode. Frontiers vælger i udgangspunktet altid den billigste og hurtigste flyrute som er tilpasset de lokale forbindelser så transittid og ekstra overnatninger så vidt det er muligt -begrænses.

Transporten mellem de fjerne lodges og resorts hen over destinations landet sker hovedsageligt med Safarifly også kaldet bush planes (specificeret som fly & camp eller flycamp). Fordelen er, at man hurtigt og sikkert kommer derud hvor eventyret venter. Over kortere afstande eller i de tilfælde hvor der ikke er specificeret flycamp vil der være indregnet landtransport i rejsens pris.

Man bør være opmærksom på at safariflys bagage kapacitet er begrænset og at grænsen for indchecket bagage for det meste er mindre (ca. 15 kg per person) end de internationale selskabers. Der opkræves oftest tillæg for lokalflys bagage ud over gældende vægtgrænse.

----- | | -----


Bush Safari rejse

Mdonya Old River Bushcamp. 7 dage, 4 nætter på destinationen. Alt inklusive * *

* * Helpension

* Flyprisen reguleres iht. prisen på bestillings tidspunktet

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Ret til ændringer forbeholdes

_____________________________________________ Klik på billederne i galleriet _____________________________________________
  Klik til forsiden

PawBestil tilbud
Ruaha Sunset
Ruahasunset2
Mdonya Tent Exterior7
Mdonya Tentwith Large Ellie
Mdonya Shower Skylight2
Steven Roskelly Guiding
Ruaha Pawprint1
Ruaha Lion Kaka Mdonya Pride1
Mdonya Pride2009 1
Ruaha Moth
Ruahacheetahs
Papilio Demodocus   Christams Butterfly Or Citrus Swallowtail
Mdonya Lounge Zebra
Mdonya Tentswith Zebra2
Ruaha Giraffe3
Ruaha Pearl Spotted Owlet
Ruaha Game Drive October
Ruaha Baobab2
Ruaha Hippos3
Ruaha Elephant2009 (40)
Ruaha Leopard
Ruaha Elephants Rains2
Ruahasunset1
Mdonya Dining By Campfire