Erhvervsrejser

Frontiers ApS arrangerer nøglefærdige specialrejser og ture for erhvervsvirksomheder og organisationer, lige fra golfturneringer (privat arrangeret) til teamwork med løve trekking (til fods) på Afrikas savanner.

Turene som primært foretages til Afrika, er specielt tilrettet organisationens unikke behov ifm. bonusrejser, kick-off møder eller konferencer.Billede 107

På de fleste af vore destinationer er der perfekte og helt anderledes muligheder for at arrangere ledelses seminarer eller incentive programmer for medarbejderne.

Arrangementerne har højt kvalitetsniveau i eksotiske luksus miljøer. Alle turene er med fuld forplejning, hvor det kulinariske niveau er endog meget højt, og all inclusive er standard. I campene vil der desuden være guide og chauffør tilknyttet, og tourarrangør medfølger ved større arrangementer.

Blandt de forretningsmæssige aktiviteter danner storslåede naturoplevelser med ofte bjergtagende skønhed, rammer om den perfekte og uforglemmelige erhvervsrejse.

Hvis din virksomhed går i de tanker send os en e-mail: erhverv[@]frontiertours.dk og lad os uden forbindende drøfte, hvorledes vi sammen når frem til nogle spændende erhvervsrejser.

God læselyst og velkommen hos Frontiers.

Billede 199 Billede 045 Cimg2192 Billede 234

Frontiers Ltd. Wild-Life Tours

Vi ses derude !!!

----- | | -----

  Klik til forsiden