Forsikringer

Hos Frontiers kan du tegne de forsikringer som er nødvendige når du rejser oversøisk og hvor det gule sundhedskort og det blå sygesikringskort ikke længere dækker.

Flere af de destinationer hvor Frontiers udbyder rejser er det obligatorisk at du er dækket af en rejse- og sygeforsikring i det tilfælde hvor du bliver syg eller kommer ud for et uheld og har brug for assistance. Endvidere kan du overveje om du ønsker at tegne afbestillingsforsikring på din rejse.

Inden du tegner forsikringer bør du undersøge om du allerede har en dækning f.eks via dit kreditkort eller din indboforsikring.

Frontiers har et samarbejde med Europæiske Rejseforsikring A/S, og på de sider hvor du finder Europæiskes logo Er Erv Logo betyder det at rejse- og sygeforsikring er obligatorisk for rejsen. Du kan ved at klikke på logoet lave en prisberegning på den forsikring du ønsker og du kan ligeledes bestille en forsikring med den dækning som du mener er nødvendig -direkte.

Det er selvfølgelig ikke et krav at du bestiller dine forsikringer hos. Du er også velkommen til at lade os rådgive om, hvilken forsikring du har behov for, og vi foretager ligeledes gerne bestillingen for dig.

Du kan læse om de enkelte forsikringers dækning ved at klikke på de efterfølgende links.

God læselyst.

Rejseforsikrings -Oversigt

Årsrejseforsikring -Dækning

Årsrejseforsikring -Betingelser

Afbestillingsforsikring -Dækning

Afbestillingsforsikring -Betingelser

Link til DAN Dykkerforsikringer

Frontiers Ltd. Wild-Life Tours

Vi ses derude !!!

----- | | -----

  Klik til forsiden