Flytransport

  • Flytransport interkontinentalt

  • Hovedparten af de ture som Frontiers tilbyder medfører at Den rejsende skal transporteres frem til rejsens begyndelsespunkt Dette foregår som oftest med fly på grund af de store afstande. De ture og rejser som udbydes på frontiertours.dk indeholder for det meste interkontinentale flyrejser, hvilket betyder at Frontiers andel af rejsen i udgangspunktet starter når Den rejsendes påbegynder rejsen i Danmark.

    Det sker at flyselskaber af en eller anden årsag ophører med at operere og at selskabernes passagerer i visse tilfælde efterlades uden transport mulighed eller refusion af betalt flyrejse er årsagen til at Frontiers udelukkende anvender internationalt anerkendte selskaber, og at der kan tegnes en rejse-og afbestillingsforsikring inden rejsen påbegyndes. Frontiers er som ekstra sikkerhed for Den rejsende også medlem af Rejsegarantifonden (RGF).
  • Man skal være opmærksom på at priserne på flyrejser (både hos rute- og lavpriselselskaber) svinger dagligt og at der oftest op mod højtider som jul og påske sker en fordobling af prisen, hvis man er lidt sent ude.

  • Et andet område man som kommende passager bør være opmærksom på er om billetten også dækker indchecket bagage. Flere ruteselskaber tilbyder ligesom lavprisselskaberne billige flybilletter til forskellige destinationer. Billetterne tillader kun håndbagage og indchecket bagage koster ekstra.
  • Vi anbefaler at man bestiller rejsen i god tid. To til tre måneder før rejsens start eller gerne længere. Frontiers assisterer gerne med at få den korrekte, bedste og billigste rejsehjemmel samt andet praktisk ifm. bestilling af flybilletter.
  • Flytransport lokalt med Safarifly/Bushplanes

Coastal Plane Msembe Ruaha3Da mange rejsemål er vanskelige at nå frem til eller hvor det tager uforholdsmæssigt lang tid at gennemføre landtransport kan man blive transporteret med fly frem til de(t) rejsemål som er specificeret i bestillingen og som i tilfældet vil indeholde information herom. De fly som anvendes mellem de forskellige camps og resorts er såkaldte safari fly (bush planes) dvs. mindre fly som med et begrænset antal passagerer er i stand til at lande og starte på de landingsbaner som er anlagt i nærheden af de respektive lejre. Der er ofte flere daglige afgange og rejsen er tilpasset således at Den rejsende ikke unødigt har ventetid ifm. ankomst til den internationale lufthavn på destinationen.

Der kan være specielle forhold som gør sig gældende ifm. lokale flyrejser, disse vil være oplyst i forbindelse med bestillingen.


Frontiers Ltd. Wild-Life Tours

Vi ses derude !!!

----- | | -----

  Klik til forsiden