Safari

Banner Small Left

Eksklusivt ophold i mindre privat dansk ejet safari lodge grænsende til Kruger National Park på bredden af Olifant River. Smukt og luksuriøst indrettet i harmoni med naturen, omgivet af vilde dyr og enestående skønhed. Forkæl jer selv og børnene med en luksus Safari i trygge omgivelser, fra kun kr. 17.995,- pr. person alt inkl.
Ruaha Sunset

Mdonya Old River Bushcamp er placeret midt ude i bushen i den største sammenhængende biotop i Tanzania -Ruaha National Parken. Indlogering i Meru safari telte i et af de mest uberørte vildtområder i verden. All inclusive skræddersyet privat eksklusiv rejse inkl. fly, og afrejse efter ønske.
Manze Hippos6w

Lake Manze Tented Camp er placeret ved den mægtige Rufiji flod i verdens største og vildeste safarireservat Selous Game Reserve. Indlogering i luksus safari telte med valgfrie daglige aktiviteter. Privat rejse inkl. fly. Afrejse daglig.
Ug Gorilla, Bwindi Forest

Luksus Safari rejse til Uganda. Besøg de truede Gorilla-familier, som lever i beskyttede områder langt inde i junglen. Se også storvildtet på en luksus safari i firehjulstrækker gennem Ugandas frodige natur. Overnatninger i luksus camps med alt inklusive. Min. alder 15 år. Afrejse daglig.
Lake Manze Elephants (6)W

Den ultimative safari og badeferie. Alt er betalt og du camper i eksklusive omgivelser i Afrikas største vildtreservat. Efter strabadserne i bushen flyver du ud i det Indiske Ocean til tropeøen Mafia Island. Transport mellem reservaterne sker med safarifly. Ingen støvede og hullede veje. Rejsen er en designer rejse og du rejser efter ønske.
Pink Flower Cycnium Volkensii

Se det afrikanske storvildt i deres rette element og slap af på en tropisk ø. Besøg det største vildtreservat i Afrika - Selous Game Reserve og Mafia Marine Sanctuary. Lokaltransport mellem resorts sker med bushplanes. 8 overnatninger. Luksus - alt inklusive på destinationen. Designer rejse med daglig afrejse.
Selous Impala Sunset1

Hurtig get away til en anden verden -bliv forkælet og lad op. Besøg det største uspolerede vildtreservat i Afrika med vilde dyr i deres rette element. 5 overnatninger i den eksklusive Impala Adventure Camp. Luksus -alt inklusive på destinationen. Privat rejse. Afrejse daglig.
Saadani Alfrescodinner

Behov for at komme væk. Kombinér oplevelser med det behagelige. Oplev Bush, Beach & River i Saadani National Park. Eneste park i Østafrika med direkte adgang til det indiske ocean. 4 overnatninger i Saadani Safari Lodge. Luksus -alt inklusive på destinationen. Afrejse daglig.