Grupperejser

Frontiers ApS arrangerer specialrejser og ture for grupper eller foreninger. Po20080209 0011

Turene som primært foretages til Afrika, øerne i det Indiske Ocean samt Sydamerika, er specielt tilrettet gruppens behov. Lige fra trekkingrejser på eksotiske steder, over haj seafari i Sydafrika til gorilla tracking i den Afrikanske jungle. Arrangementerne har højt kvalitetsniveau i eksotiske miljøer med udfordrende naturoplevelser og ofte bjergtagende skønhed.

Med mindre andet er angivet er alle ture er med fuld forplejning og aktiviteter betalt. Overstiger antallet af gruppedeltagere 6 personer følger der dansk rejseleder med på rejsen.

Hvis man går i de tanker send os en e-mail: gruppe [@] frontiertours.dk og lad os uden forbindende drøfte hvorledes i når frem til unikke spændende oplevelser.

Vi kan også tilbyde en foredragsaften hvor vi kommer på besøg hos gruppen og fortæller om oplevelserne, rejserne og andre praktiske ting som man støder på når man rejser i Afrika og Sydamerika. Foredraget ledsages af et omfattende billedmateriale og der vil være rig lejlighed til at stille uddybende spørgsmål eller at udtrykke ønsker til en eventuel oplevelsesrejse for gruppen.

God læselyst og velkommen hos Frontiers.


Frontiers Ltd. Wild-Life Tours

Vi ses derude !!!

----- | | -----

  Klik til forsiden