Om os

Vi vil :

Give dig og dine nærmeste en oplevelse for livet på det afrikanske kontinent.

Skræddersy rejser med udgangspunkt i dine behov, baseret på vore rejseerfaringer og under hensyntagen til bæredygtighed, lokalsamfund og dyrevelfærd.

endvidere Pdo Ducklings Pic18 with frontiers Ltd
På forretningsmæssig basis konstant udvikle og gennemføre rejser og ture, hvor respekten for kundens behov sammenholdt med miljø, lokal kultur og natur giver et stort indhold af oplevelser og aktiviteter.

Vi har en klar holdning til dyrevelfærd og arbejdsmiljø. Vi støtter de bestræbelser der udføres af internationale og lokale instanser med at vedligeholde naturarven, og samtidigt give lokalbefolkningen et bæredygtigt eksistensgrundlag i samspil med naturen. 

God læselyst og velkommen hos Frontiertours.

Noget om os.

Frontiers ApS eller frontiertours er en 100 % dansk ejet virksomhed bosiddende på Frederiksberg.

Vi tilbyder skræddersyede rejser og oplevelser hovedsageligt på det Afrikanske kontinent og øerne ud for Afrikas kyster. Ud fra ønsker og budget rådgiver vi vore kunder om hvilke muligheder der er af spændende oplevelser. Rejsernes indhold og priser findes på hjemmesiderne: www.frontiertours.dk og www.scuba.travel

Omsorg for vore danske og udenlandske kunder, deres behov og ønsker samt erfaring fra rejser og ophold i Afrika siden 1977, skaber forudsætningerne for uforglemmelige rejseoplevelser. Vi har boet og levet i flere af de områder hvortil der udbydes rejser. Vi har været i parkerne og i de anbefalede camps eller resorts og har herigennem detaljeret kendskab til både indkvartering, dyreliv og muligheder for aktiviteter og oplevelser som de enkelte områder indeholder.

Der er gennem årene opbygget indgående kendskab til den Afrikanske kultur og  za_mpl_Blyde River canyon with with frontiers Ltdseværdigheder hvilket gør at rådgivning ifm. planlægning af den enkeltes rejse vil kunne ske med stor detaljeringsgrad.

Uforglemmelige rejser med bjergtagende naturoplevelser, udfordringer og aktiviteter samt afslapning er et kombinationer som er kendetegn for Frontiers, og vores store passion er dykning og Afrikansk storvildt samt bevarelse af  naturlige levesteder.

Ud over rejser og ture til private arrangerer Frontiers grupperejser og erhvervsrejser med studiekreds, kick-off, bonus eller konference indhold skræddersyet til gruppens eller virksomhedens behov.

På vores websted kan man se og læse om de destinationer hvortil der arrangeres ture. Der er stor grad af billeddokumentation som giver læseren mulighed for at danne et indre billede over eget rejsemål. 

Når spørgsmålene dukker op, giv os et kald eller send en e-mail, så vi i fællesskab kan drøfte hvilke muligheder der vil være for at sammensætte din personlige eventyr rejse.


Frontiers ApS er medlem af Rejsegarantifonden (registreringsnr. 2427) og vore gæster er altid dækket af pakkerejselovens bestemmelser.

Man kan altid velkommen til at indhente uforpligtende tilbud eller forslag til uforglemmelige rejser. Vi kan kontaktes her:

Bestil tilbud her

Telf: 3330 8810;  e-mail: bookings @ frontiertours.dk

----- | | -----


Rgf Image003 R

Frontiers Ltd. Wild-Life Tours

Vi ses derude !!!

________________________________________ Klik logo til forsiden _______________________________________
  Klik til forsiden