The Kili Flyers , Barranco Wall Red

Kilimanjaro -Trekking Marangu

Den korteste og hurtigste trekking rute op ad Mount Kilimanjaro. 8 Dage med 6 dage og overnatninger på sporet. Eget Trek team. Oplev solopgang i 6 km højde. All Inklusive. Privat rejse med afrejse efter ønske.

Kilimanjaro -Trekking Marangu. 8 dage. Tanzania.

Kilimanjaro -Trekking Marangu. 8 dage. Tanzania.

_____________________________ Trekking Marangu Trail _____________________________

Trekking Kilimanjaro er ikke en teknisk disciplin og man anvender derfor ikke en mængde bjergbestignings udstyr så som reb, bøjler, picks mm. men udelukkende sin egen fysik og evner. Når man så alligevel taler om udstyr bør du specielt fokusere på udstyr til personlig velvære og komfort på turen. Helt nøjagtigt er der tale om støvler, soveposer og rygsække. I nævnte prioriteringsrækkefølge.

Bemærk venligst at efterfølgende information udelukkende stilles til disposition på orienterings niveau. Frontiers har intet ansvar for hverken priser, kvalitet, leverance eller andet ifm. de beskrevne produkter.

Flere af produkterne fås via webshops i herhjemme eller i udlandet, men der eksisterer også modeller på det danske marked som opfylder kravene.

❶ - STØVLERChild Boots Wide 2014

Støvlerne er det helt afgørende stykke udstyr som du skal benytte på turen mod Uhuru Peak -toppen af Mount Kilimanjaro. Nedenfor er vist eksempler på støvler i forskellige prisklasser fra ca. 650,-DKK  til ca.1.400,- DKK.

Alle de viste støvler er imprægneret mod vand (vandtætte) og indeholder tilstrækkelig isolering tl holde fødderne varme under opstigningen. Pasform og komfort er kritisk. Du bør være sikker på at de passer. Dvs. gå lange ture i dem inden opstigningen så du så at sige får dem gået til. Hvis du stiller med nye uprøvede støvler på bjerget risikerer du -vabler. Og det har du bestemt ikke lyst til -tro os. Generelt kan man sige at jo tungere støvlen er des mere dæmpning er der i støvlen og holdbarheden er væsentligt forøget. 

Vi anbefaler at man IKKE lejer støvler til turen.

FORSLAG TIL STØVLER
Boot1ASOLO POWER MATIC
Er en backpacker støvle med Gore-Tex vandtæt beklædning. Anvender iflg. det oplyste en teknologi som reducerer træthedsfølelse ifm. brugen. Sålen giver maksimum støtte og hælens sammensætning gør at den virker støddæmpende.
Ydersålen har cylindre til at absorbere rystelser/stød i trinene.
Gore-Tex beklædningen beskytter fødderne mod fugt og vand på bjerget, og transporterer sved og fugt ud gennem membranen.
Vægt: ca. 1.7 kg.
Boot2SALOMON QUEST 4D GTX
Denne støvle er udviklet af det berømte franske selskab Solomon som er kendt som leverandør af alle former for udstyr til aktiviteter i bjergene. Det lige fra skiløb til bjergbestigning. Trekking og hiking indgår også i selskabet produktportefølje.
Støvlen fås i flere farver og er sammensat at læder og tekstil. Er Gore-Tex behandlet således at den er vandtæt og åndbar. Sål, hæl og tå er udformet i gummi. Opbygget til komfort og minimum belastning af f.eks anklen.
Vægt: ca. 1.3 kg.
Boot3VASQUE SUMMIT GTX
Nogle eventyr kræver mere. Større rygsække, større spænding, længere dage -og støvler som er håndlavede med følelse. Støvlen består af 2.6 mm læder på overdelen. Vandtæt Gore-Tex indvendig belægning. Dry-tech fodsål. Behandlet PU stødabsorbende underlag. Vibram ydersål.
Vægt: ca. 1.8 kg.
Boot4HI-TEC ALTITUDE IV
Den billigste støvle af modellerne, men stadig iflg. leverandøren vandtæt. Består af læder og tekstil. Gummi sål
Vandtæt overdel og forseglede samlinger. Blød polstret krave.
Vægt: ca. 0.7 kg.

❷ - SOVEPOSEN

Man skal ikke lade sig narre af at Mt. Kilimanjaro er plBags Wide Reduced 2014 01aceret på ækvator. Det kan blive meget meget koldt om natten på bjerget. Det vigtigt at have en varm sovepose -Skal kunne holde til temperaturer ned under frysepunktet. Men hvilken sovepose skal man så vælge ?

Selv om der er et stort udbud af rigtig gode soveposer på markedet, er de fleste af dem også temmelig dyre. Vi har valgt fire soveposer som er varme nok til at man kan anvende dem på bjerget, og som ikke koster en formue. Da soveposerne bliver båret af porterne på Kilimanjaro er det ikke så vigtigt med vægten som man ville have været hvis man selv skulle bære den. Derfor er der valgt de billigere (og tungere) syntetiske soveposer frem for de lettere og dyrere dunposer.

Nedenfor er vist eksempler på soveposer i forskellige prisklasser fra ca. 750,-DKK til ca. 2.000,- DKK

Hvis du kun skal bruge soveposen denne ene gang kan du overveje om du vil leje den. Et andet råd vil være at hvis du beslutter at købe en pose køb den varmeste du kan få fat i (inden for dit budget). Det er langt at foretrække at have en sovepose som bliver for varm end en der bliver for kold.

FORSLAG TIL SOVEPOSER
Bags1 2014MOUNTAIN HARDWEAR LAMINA -34C
Producentens varmeste syntetiske vand afvisende sovepose med en unik lamineret konstruktion som sikrer varmen ned til minus 34 C. Har fuld længde lynlås og kan komprimeres.
Vægt: ca. 2.4 kg.
Bags2 2014MOUNTAIN HARDWARE LAMINA -26C
Denne prisstærke sovepose er også fremstillet af vandafvisende syntetisk materiale og kan holde en varm ved temperaturer ned til minus 26 C. Har fuld længde lynlås og kan komprimeres.
Vægt: ca. 2.6 kg.
Bags3 2014MARMOT TRESTLES 18C
Marmot Trestles er en sikker multifunktions sovepose som kan benyttes lige fra week-end camping til dage på sporet.
Sikker ned til minus 18 C. Isoleret krave. Side lynlås.
Vægt: ca. 2.5 kg.
Bags4 2014KELTY COSMIC 18C
Denne sovepose er konstrueret til kolde nætter uden at man skal tømme banken for penge.
Leverer en høj grad af komfort, slidstyrke og varme. Sikker ned til minus 18 C. Sidelynlås
Vægt: ca. 2.3 kg.

❸ - RYGSÆKKEN

Sacks Wide 2014Rygsækken hvor du bærer dine daglige forbrugsvarer. Du skal sikre dig at den hverken er for stor eller for tung. Al ekstra oppakning som sovegrej, toiletgrej, tøj og madvarer bæres gennem hele turen af porterne. Så det du skal tænke på er dels de muligheder den enkelte rygsæk byder på ifm. opbevaring på dagsbasis snacks, vand, skiftetøj (hvis regn) specielt sokker og evt. kameraudstyr som godt kan strejke i kulden på toppen. Isoleret eller adgang til kropsopvarmning. Rygsækken bør være i størrelsen mellem 20-40 liter og med hofteaflastning. Klemmer til vandrestavene når de ikke er i brug er også en god ting. Udvendige lommer til opbevaring af vand, snacks og andet tilbehør og som er nemme at komme til er også en fordel.

FORSLAG TIL RYGSÆKKE
Sacks1 2014KELTY FURY 35L BACKPACKING PACK

Har luftkanaler på bagpanelet og hofte aflastning strip. Integreret regnbeskyttelse. Fremstillet af Polyester med en volume på 35 liter.
Passer til kropsmål 37-47 cm
Fast ophængning med indsyede skulder stropper.
Vægt: ca. 1.8 kg.
Sacks2 2014THE NORTH FACE TERRA 35
Er en letvægts rygsæk ideél for Kilimanjaro. Er fremstillet af polyester. Anatomisk korrekt seletøj og vægt spredende hofte bælte.
Netkanal på ryggen for afkøling.
Vægt: ca. 1.6 kg.
Sacks3 2014OSPREY TALON 33
Denne rygsæk kan anvendes til både week-end ture eller længere ture som f.eks bestigning af Kilimanjaro. Har luftigt bagpanel til ventilation og biostretch skulder remme og med hofte aflastning. Småting kan fyldes i mens sækken er monteret og der er mulighed for at fastgøre vandrestavene.
Vægt: ca. 0.8 kg.
Sacks4 2014DEUTER ACT TRAIL 32
Denne rygsæk er op til de udfordringer som Kilimanjaro stiller brugere. Har luftcirkulation på bagsiden og hofte sele til vægtfordeling. Det er muligt at finde ting i sækken uden at tage den af. Der er separat rum til beskidt tøj og et regnslag til beskyttelse mod skybrud.
Vægt: ca.1.3 kg.

----- | | -----

Mt. Kilimanjaro. Trekking Marangu. 8 dage, 6 nætter på destinationen. Alt inklusive * *

* * Helpension på bjerget. Morgenmad på Hotel 

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Ret til ændringer forbeholdes

_____________________________________________ Klik på billederne i galleriet _____________________________________________
  Klik til forsiden

PawBestil tilbud
The Kili Flyers , Barranco Wall Red
November And December Best Time
2 Best Time Of Year To Climb Kilimanjaro
Senecio Kilimanjari
Matemwe
Shira Cathedral Tanzania
Mount Kilimanjaro
Dscf0508