The Kili Flyers , Barranco Wall Red

Kilimanjaro -Trekking Marangu

Den korteste og hurtigste trekking rute op ad Mount Kilimanjaro. 8 Dage med 6 dage og overnatninger på sporet. Eget Trek team. Oplev solopgang i 6 km højde. All Inklusive. Privat rejse med afrejse efter ønske.

Kilimanjaro -Trekking Marangu. 8 dage. Tanzania.

Kilimanjaro -Trekking Marangu. 8 dage. Tanzania.

_____________________________ Trekking Marangu Trail _____________________________

At vandre op på verdens fjerde højeste punkt er ikke det samme som at foretage en bjergbestigning. Men det er heller ikke en almindelig spadseretur i parken eller langs stranden.

Derfor vil det nok heller ikke komme som en overraskelse for nogen at det kræver en smule kondition for at kunne trekke Mount Kilimanjaro. Du bevæger dig rent faktisk op i en højde af ca- 5.900 meter ved hjælp af dine egne ben i løbet af få dage. I den højde indeholder luften du indånder kun en iltmængde som svarer til halvdelen af den mængde ilt du får når du trækker vejret ved havet.

Så du har to udfordringer her:

A: Du skal have tilstrækkelig benkraft til at bestige bjerget og B: Du skal kunne omstille dig til opholdet i højden.

Hvis du husker de to ting vil nogle af de efterfølgende trænings øvelser kunne hjælpe dig i dine anstrengelser med at nå dit mål.

❶ - GÅTUREDscf0432

Bestigning af Mt. Kilimanjaro er faktisk en forkert betegnelse fordi man går i stedet for at klatre. Hvilket betyder at kendskab og erfaring med bjergbestigning ikke er nødvendig. Du har ikke brug for isøkser, reb eller seletøj. Det eneste du gør er at du går !

Derfor vil træning i at vandre være hoved øvelsen for dig. Alle former for gåture hjælper, men de bedste vil være de ruter hvor der er en vis form for stigning (Opbygger styrke). Tilføj hertil gåture på op til 4 timer for at opbygge kondition. Både styrke og udholdenhed er vigtige elementer.

❷ - BENYT TRAPPEN 

Hvis det at foretage spadsereture med jævnlige mellemrum ikke er en realistisk option for dig, er der andre metoder hvormed du kan simulere gåture. Eksempelvis daglige trappe øvelser (og husk benyt altid trappen i stedet for elevatoren) eller trappe maskinen i fitness centeret. Mange mennesker har med stor succes kratret op på Kilimanjaro uden nogensinde at have været nær et bjerg.

Benyt trappen eller trappemaskinen på samme måde som hvis du var ude på en gåtur i terræn. Vær sikker på at øvelserne indeholder tilstrækkelige stigningsgrader og øvelsesperiode.

❸ - LØBETURE

Hvorfor løbeture ? Jo for løbeture vil ikke kun opbygge styrken i benene og udholdenhed men løbeture forbedre også dit blodomløb og din åndedrætsfunktion. Husk på de to udfordringer på bjerget ! og din evne til at bruge mindre ilt forøges normalt med øvelser som forbedrer blodomløbet.

❹ - VÆGT TRÆNING

Når du er på Mt. Kilimanjaro bærer du en lille rygsæk med de daglige fornødenheder. Vægt træning af benene hjælper dig med at styrke benenes muskulatur. Squats, leg press, etbenet squat er anbefalede øvelser. Andre øvelser du med fordel kan træne er leg extensions og hamstring curls.

Hvad med overkroppen? Hvis du syntes eller det passer i dit træningsprogram -fint, men på Kilimanjaro har det ingen betydning.

❺ - CROSSFIT

Crossfit er meget populært i øjeblikket. Så hvis du hovedsageligt bruger den form for træning skal du endelig ikke stoppe. Fortsæt træningen for en god  kondition er nøglen til omstilling til højden. Jo bedre kondition jo nemmere har du ved at akklimatisere. Vi tilskynder dog fortsat at crossfitters tilføjer hiking eller trappeøvelser for at forbedre udholdenheden.

----- | | -----

Mt. Kilimanjaro. Trekking Marangu. 8 dage, 6 nætter på destinationen. Alt inklusive * *

* * Helpension på bjerget. Morgenmad på Hotel 

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Ret til ændringer forbeholdes

_____________________________________________ Klik på billederne i galleriet _____________________________________________
  Klik til forsiden

PawBestil tilbud
The Kili Flyers , Barranco Wall Red
November And December Best Time
2 Best Time Of Year To Climb Kilimanjaro
Senecio Kilimanjari
Matemwe
Shira Cathedral Tanzania
Mount Kilimanjaro
Dscf0508