The Kili Flyers , Barranco Wall Red

Kilimanjaro -Trekking Marangu

Den korteste og hurtigste trekking rute op ad Mount Kilimanjaro. 8 Dage med 6 dage og overnatninger på sporet. Eget Trek team. Oplev solopgang i 6 km højde. All Inklusive. Privat rejse med afrejse efter ønske.

Kilimanjaro -Trekking Marangu. 8 dage. Tanzania.

Kilimanjaro -Trekking Marangu. 8 dage. Tanzania.

Trekking Marangu Trail. 8 dage, 6 nætter fra kun kr. 21.495,- pr. person. Alt inkl. * * ______________________________________________________________________________

Historie

Mount Kilimanjaro i Tanzania er anerkendt som en af verdens største udendørs udfordringer og mange aktive har et stort ønske om bare en gang at give sig i kast med udfordringen. Flere opgiver allerede inden man får startet med opfattelsen af at det nok er for vanskeligt og at planlægningen er uoverskuelig. Det er synd for sådan behøver det ikke at være, da professionel assistance vil kunne fjerne de fleste af eventuelle bekymringer. Assistance til at træffe de nødvendig forberedelser inden opstigningen resulterer i at man til sidst står over for en af de mest betagende og næsten magiske naturoplevelser man kan opnå -solopgangen i næsten 6 km højde.

Marangu Ruten

Denne trekking tur er baseret på Marangu Ruten. Marangu ruten er det første spor som blev etableret. Ruten er den korteste og derfor også den rute hvor der bruges mindst tid på at nå toppen. Dette medfører desværre også at der er en mindre succesrate end de andre spor iflg. KINAPA (Kilimanjaro National Parks) er der en sucessrate på 42% da mange forsøger at gennemføre turen på bare 5 dage og derfor fejler som følge af manglende akklimatisering. Du kan læse mere om dette her. Ruten er dog populær og ofte trafikeret da den benytter det samme spor til både op og ned ad bjerget. Det er den eneste rute hvor der er hytter. Kaldes populært Coca Cola ruten, da man kan få en Cola i hver hytte ! Efterfølgende illustration viser turen op og ned ad Kilimanjaro med de forskellige restcamps. Der er beregnet 6 dage på turen.

Kili Marangu Route

Topografien på Marangu Ruten

Efterfølgende billede viser højdeforskelle på Marangu ruten. Du bevæger dig fra ca. 1.800 meters højde til ca. 5.900 meter inden for et tidsspan på 6 dage. Det stiller krav til din evne til akklimatisering og fysik.

Marangu Trail

Hårde facts om Kilimanjaro

1. Ca. 25.000 mennesker trekker op ad bjerget årligt. Kun 2/3 når toppen Uhuru. Højdesyge er den hyppigste årsag til at man opgiver at nå toppen.
2. Sydafrikaneren Bernard Goosen har besteget bjerget 2 gange i sin rullestol.
3. Tanzanias regering har meddelt at man planter 4.8 mio oprindelige træer for at undgå erotion og for at beskytte vandressourcerne.
4. Bjergets snetop forsvinder hurtigt. Ca 80% af ismassen er forsvundet siden 1920. Man regner med at Kili er snefri inden for 20 år.
5. Den hurtigste opstigning gennemførtes i 2001 af Italieneren Bruno Brunod i tiden 5 timer 38 min.
6. Man finder næsten alle klimasystemer på bjerget. Opdyrket land, Regnskov, Hedeland, Moser, Alpin ørken og Arktisk top.
7. Den ældste der har besteget bjerget er den 87 årige franskmand Valtee Daniel.
8. Næsten alle klatrene som har nået toppen Uhuro Peak har noteret sine tanker i en lille bog som opbevares i en trææske på toppen.
9. Kili har 3 vulkan kegler, Mawenzi, Shira & Kibo. De to første er udslukte men Kibo er sovende. Sidste aktivitet blev noteret for 200 år siden. Sidste udbrud skete for 360.000 år siden.
10. Kilimanjaro er det højeste bjerg i Afrika og verdens højeste fritstående bjerg.

Sproget er engelsk & swahili. Møntfoden er Tanzanianske Shillings (TZS). Se veksel kursen og landefakta her.

----- | | -----

Kampagne rejse

Mt. Kilimanjaro. Trekking Marangu. 8 dage, 6 nætter på destinationen. Alt inklusive * *

* * Helpension på bjerget. Morgenmad på Hotel 

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Ret til ændringer forbeholdes

_____________________________________________ Klik på billederne i galleriet _____________________________________________
 
  Klik til forsiden

PawBestil tilbud
The Kili Flyers , Barranco Wall Red
November And December Best Time
2 Best Time Of Year To Climb Kilimanjaro
Senecio Kilimanjari
Matemwe
Shira Cathedral Tanzania
Mount Kilimanjaro
Dscf0508