Mount Kilimanjaro2

Kilimanjaro -Trekking Machame

Machame Ruten er smuk og har den højeste succesrate til toppen af Mt. Kilimanjaro. Gå højt & sov lavt hjælper på akklimatiseringen. 9 dage med 7 nætter på sporet. Eget Trek Team. Alt inklusive skræddersyet luksus trekking rejse med afrejse efter ønske.

Kilimanjaro -Trekking Machame. 9 dage. Tanzania

Kilimanjaro -Trekking Machame. 9 dage. Tanzania

Trekking Machame Trail. 9 dage, 7 nætter fra kun kr. 20.495,- pr. person alt inkl. * * ______________________________________________________________________________

Historie

Mount Kilimanjaro i Tanzania er anerkendt som en af verdens største udendørs udfordringer og mange aktive har et stort ønske om bare en gang at give sig i kast med udfordringen. Flere opgiver allerede inden man får startet med opfattelsen af at det nok er for vanskeligt og at planlægningen er uoverskuelig. Det er synd for sådan behøver det ikke at være, da professionel assistance vil kunne fjerne de fleste af eventuelle bekymringer. Assistance til at træffe de nødvendig forberedelser inden opstigningen resulterer i at man til sidst står over for en af de mest betagende og næsten magiske naturoplevelser man kan opnå -solopgangen i næsten 6 km højde.

Machame Ruten

Denne trekking tur er baseret på Machame Ruten. Machame sporet er sammen med Lemosho ruten en af de smukkeste med en fantastisk scenerisk udsigt. Ruten bærer kælenavnet "Whisky Ruten" selvom der ingen whisky findes på ruten.  Det er også et af de spor som har den højeste gennemførelses procent. Således har vi haft 100% gennemførsel på alle 7 dages turene. Du kan læse mere om de udfordringer som treks i højderne giver her.  Man overnatter på denne rute i de medbragte telte! Grundet rutens popularitet kan det i visse perioder være travlt, men vi sikrer at du rammer sporet tidligt for at undgå trængsel. Porter teamet vil også være de første til at ankomme til den næste lejrplads så telte mv. er sat op når du ankommer. Ruten kan gennemføres på 6 dage men vi anbefaler 7 dage da det tillader en bedre akklimatisering. Efterfølgende illustration viser turen op og ned ad Kilimanjaro med de forskellige rest camps. Der er beregnet 7 dage på turen men du kan bestille ekstra akklimatiserings dag som anbefales hvis du vil være med til at forbedre statistikken.

Kili Machame Route

Topografien på Machame Ruten

Efterfølgende billede viser højdeforskelle på Machame ruten. Du bevæger dig fra ca. 1.800 meters højde til ca. 5.900 meter inden for et tids span på 7 dage. Det stiller krav til din evne til akklimatisering og fysik.

Machame Trail

Hårde facts om Kilimanjaro

1. Ca. 25.000 mennesker trekker op ad bjerget årligt. Kun 2/3 når toppen Uhuru. Højdesyge er den hyppigste årsag til at man opgiver at nå toppen.
2. Sydafrikaneren Bernard Goosen har besteget bjerget 2 gange i sin rullestol.
3. Tanzanias regering har meddelt at man planter 4.8 mio oprindelige træer for at undgå erotion og for at beskytte vandressourcerne.
4. Bjergets snetop forsvinder hurtigt. Ca 80% af ismassen er forsvundet siden 1920. Man regner med at Kili er snefri inden for 20 år.
5. Den hurtigste opstigning gennemførtes i 2001 af Italieneren Bruno Brunod i tiden 5 timer 38 min.
6. Man finder næsten alle klimasystemer på bjerget. Opdyrket land, Regnskov, Hedeland, Moser, Alpin ørken og Arktisk top.
7. Den ældste der har besteget bjerget er den 87 årige franskmand Valtee Daniel.
8. Næsten alle klatrene som har nået toppen Uhuro Peak har noteret sine tanker i en lille bog som opbevares i en trææske på toppen.
9. Kili har 3 vulkan kegler, Mawenzi, Shira & Kibo. De to første er udslukte men Kibo er sovende. Sidste aktivitet blev noteret for 200 år siden. Sidste udbrud skete for 360.000 år siden.
10. Kilimanjaro er det højeste bjerg i Afrika og verdens højeste fritstående bjerg.

Sproget er engelsk & swahili. Møntfoden er Tanzanianske Shillings (TZS). Se veksel kursen og landefakta her.

----- | | -----

Trekking rejse

Mt. Kilimanjaro. Trekking Machame. 9 dage, 7 nætter på destinationen. Alt inklusive * *

* * Helpension på bjerget. Morgenmad på Hotel 

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Ret til ændringer forbeholdes

_____________________________________________ Klik på billederne i galleriet _____________________________________________
  Klik til forsiden

PawBestil tilbud
Mount Kilimanjaro2
Mount Kilimanjaro
Senecio Kilimanjari
Dscf0441
Summit Sign On Kilimanjaro
Wedding 550 Crop
Dscf0508
Glaciers Mt Kilimanjaro Crater Camp
Dscf0455
Dscf0458
Matemwe
Chase Jarvis 20130110 Kili D4 Bbb0109 1500px 620x239