M Diver2

Dive Station -Il-Mellieha

Dykker paradiset Malta har noget at byde på både for unge som ældre. Stedet er et must. Med få timers flyvning fra Danmark er Malta det ideelle rejsemål for familien -dykker og ikke dykker med eller uden børn. 8 dage i det nordlige Malta. Privat rejse inkl flytransport. Afrejse efter ønske.

Dive Station -Il-Mellieha. Familie. 8 dage Malta

Dive Station -Il-Mellieha. Familie. 8 dage Malta

Mellieha -familie Seafari. 8 Dage, 7 nætter fra kun kr. 5.795,- per person alt inkl. * * ______________________________________________________________________________

Malta er et lille ørige i Middelhavet, godt 90 km syd for Sicilien. Øriget består af tre beboede øer: Malta, Gozo og Comino. Malta har omkring 400.000 indbyggere. De er klemt sammen på et areal, der er omtrent halvt så stort som Bornholm. Malta er medlem af EU og unionens mindste stat.

Malta200px Coat Of Arms Of Malta.Svg er et populært turist mål og et dykker paradis som enhver dykker (fritids eller professionel) med respekt for sig selv må prøve mindst én gang i livet. Fakta er at en af hovedårsagerne til at man vælger ar besøge Malta er scuba dykning i verdensklasse. Der er muligheder for alle begyndere, let øvede og professionelle, og så ligger Malta kun et par timers flyvning fra Danmark. Det er måske værd at notere at det ikke kun er i den kolde tid men også i sommerferien, at øen med alle dens andre tilbud tilbyder et væld af spændende muligheder lige fra daseferie til aktiviteter, eller børneferier med eller uden dykning..

For nybegyndere ud i scuba dykning er der også muligheder for at lære det på en af de mange dykkercentre på øen som forvandler begyndere til professionelle på ingen tid.

Ofte kaldes øerne Comino, Goza og Malta en undervands legeplads med enestående dykker muligheder. Om det er vrag, huler eller rev der har den største interesse er underordnet. Alle faciliteterne er til stede med masser af liv i et uspoleret havmiljø som har gjort vandene omkring Malta verdensberømte. Maltesiske øer er bl.a. kendt for et varieret marineliv med attraktioner som koralfisk, tun, rokker, delfiner, og muræner.

Hvis der er tid til overs kan man fornøje sig med et utal landbaserede aktiviteter f.eks. surfing, vandreture, cykelture eller bare slappe af i solen.

Faktabox Dykning Malta:

Dive sites Malta

Generelt:

* Populær Scuba destination i middelhavet

* Den årlige vandtemperatur er mellem 14-28 C

* Alle dyk er afhængige af lokale hav- & vejrforhold

* God visibilitet de fleste dyk er inden for 30 meter

* Kendt for et stort varieret & uspoleret marine liv

* Har mange forskellige vrag, huler & rev med varierende sværhed

* Er åben for dyk hele året 

Reglerne for dyk i havet omkring Malta er skrappe og reguleret
Alle skal fremvise certifikater og logbøger før dykning
Reglerne er gældende for alle services uanset træning, udlejning eller dykningRev/vrag beskrivelse Rev Data Type Dyreliv Skills
The Madonna Statue D: 18m; avr D: 12-14 m Reef, Shore Grouper, Dentex, Amber Jack, Sea Bream, Damsel Fish, Barracuda, Rainbow Wrasse, Cardinal Fish, Painted Combers, Octopus, Moray Eel OWD
Paradise Bay D: 18m; avr D: 12-14 m Reef, Shore Grouper, Dentex, Amber Jack, Sea Bream, Damsel Fish, Barracuda, Rainbow Wrasse, Cardinal Fish, Painted Combers, Octopus, Moray Eel OWD
The Right Arch D: 18m; avr D: 12-14 m Reef, Shore Grouper, Dentex, Amber Jack, Sea Bream, Damsel Fish, Barracuda, Rainbow Wrasse, Cardinal Fish, Painted Combers, Octopus, Moray Eel OWD
Rozi D: 35m; avr D: 15-17 m Wreck, Shore Grouper, Amber Jack, Sea Bream, Damsel Fish, Barracuda, Rainbow Wrasse, Painted Combers, Nudibranch, Moray Eel AOD
P29 Patrol Boat D: 35m; avr D: 15-17 m Wreck, Shore Grouper, Amber Jack, Sea Bream, Damsel Fish, Barracuda, Rainbow Wrasse, Painted Combers, Nudibranch, Moray Eel AOD
Anchor Bay D: 10m; avr D: 5-7 m Reef & Cave, Shore Rainbow Wrasse, Cardinal Fish, Grouper, Moray Eel, Octopus OWD
Blue Grotto D: 18m; avr D: 10-12 m Reef, Shore Rainbow Wrasse, Cardinal Fish, Grouper, Octopus, John Dory, Scorpion Fish OWD
Um El Faroud D: 35m; avr D: 14-16 m Wreck, Shore Amber Jack, Barracuda, Grouper, Octopus, John Dory, Nudibranch AOD
The Blue Hole D: 18m; avr D: 10-12 m Reef & Cave, Shore Grouper, Dentex, Amber Jack, Barracuda AOD
The Inland Sea D: 30m; avr D: 14-16 m Reef & Cave, Shore Grouper, Dentex, Amber Jack, Barracuda AOD
Comino Caves D: 18m; avr D: 8-10 m Reef & Cave, Boat Sea Bream, Grouper, Moray Eel, Octopus OWD
P31 Patrol Boat D: 18m; avr D: 12-14 m Wreck, Boat Sea Bream, Damsel Fish, Amber Jack OWD
OWD=Open_Water_Diver_ D:_Depth_avr:average_depth_(m) ___________________ AOD= Advanced Open Water Diver

Tryk på start og se videoen fra havet omkring Malta

----------------------------- ----------------------------


Il-Mellieha

Il-Mellieha er en lille livlig handelsby på nordvestlige del af øen Malta. (pop. ca. 7.500). Byen er placeret højt på et forbjerg med udsigt over hele bugten med mange snoede gader og stræder.
Byen er et populært turistmål i sommerperioden og ernærer sig hovedsageligt ved turisme og tidligere udvinding af salt. Mellieha har de flotteste badestrande på hele Malta. Bugtens sandstrande strækker sig 1,5 km og virker som magnet ikke kun på turister men også på de lokale. Strandene er særdeles børnevenlige, der er sjældent understrøm. Der er mange tilbud om vandsports aktiviteter og små barer hvor man kan leje parasoller og strandstole.  Byen fik i 2009 tildelt den ærefulde europæiske pris "Destinations of Excellence".
Shine of Our Lady of Mellieha
 Il-Mellieha er afledt fra arabisk betydende "en der handler med salt"og har før køleskabets indtog været en betydelig indtægtskilde for den på tidligere tider yderst begrænsede befolkning.

Tidligere (før 1800 tallet) var området hærget af pirater som plyndrede og solgte de tilfangetagne på slavemarkederne i arabien. Det var først da den britiske kolonimagt sikrede befolkningen mod plyndringer og udstødte langtidsforpagtning af jorden at der kom gang i udflytningen.

I byen finder man ikke kun restauranter, hoteller, souvenirforretninger mv. men også nogle fantastiske bagerier. Specielle seværdigheder er Shine og Our Lady of Mellieha, Our Lady of Victory som er meget synlig på toppen af bjerget og Den hellige grotte (hovedvejen mod bugten). 

Cuisinen er en blanding af de historiske korstog og slag på Malta samt den geografiske placering. Italiensk (siciliensk), arabisk og korsriddernes engelske madtraditioner er blandet i de Maltesiske madoplevelser. F.eks. Aljotta (fiskesuppe med masser hvidløg, grønsager og tomat) eller Fenkata (Kanin ragout) eller Maltesiske pølser eller svinekød tilsat grønsagssuppen kawlata.

Fra begyndelsen af juli til udgangen af september er det højsæson for ferieafholdelse på Malta, med hvad deraf følger af prisforhøjelser fuldt bookede hoteller mm. Den 1. januar 2008 blev euro indført i Malta og afløste maltesisk lira.

Rejsen

Padi 5 Star Resort

Dykkerturene udgår fra dykkercenteret (5 star PADI) som er et af de ældste og mest anerkendte på Malta. Frontiers tilbyder hotelophold i tre kategorier *** stjernet og ***+ samt **** stjernet luksus hotel. Hotelvalget kan variere alt efter kundeønske (upgrades mod ekstra betaling). Dette rejseforslag er baseret på ophold i *** apart hotel, som er ideélt placeret i Mellieha Bay området. Standard værelse/studio inkl. morgenmad. Der kan være udsigt enten til havet eller Mellieha landsbyen. Værelset er udstyret med enten dobbeltseng eller to enkelt senge, sofa og badeværelse med brus. Desuden er det et tekøkken med kogeplader, ovn og køleskab. Telefon samt loftsvifte eller aircon (mod ekstra afgift) er også inkl. Hotellet har flere restauranter, bar, maid service, børnesenge, swimmingpools, foodstore og Wi-Fi services.   

Inkluderet i forslaget til Il-Mellieha opholdet er følgende:

• Flyrejse på økonomiklasse Danmark Malta T/R
• Transfer til og fra Malta Int. airport Luga samt lokal transport
• Syv nætters overnatning på hotel i standard værelse/studio med morgenmad. Hotel eller lejlighedshotel (Aparthotel).
• Leje af udstyr (flasker, luft, vægt & bælte)
• 6 guidede dyk fra strandenM S Bnr Leisure Facilities
• Al transport til & fra dykkersites  & fra/til hotel
• Dækning i Rejsegarantifonden
• Tilladelser

Ikke inkluderet er:

• Forsikringer (Rejse & dykker)
• Dyk fra båd
• Heldagsture til Comino eller Gozo
• Leje af udstyr (full gear)
• Måltider ud over nævnte
• Eco tax (0.5 EUR/pp/n). Betales Lokalt
• Tips & drikkepenge

Ovennævnte kan med fordel bestilles inden afrejse.

Aktiviteter fra Mellieha :

Opholdet i Mellieha inkluderer 6 dyk i vandene ud for Mellieha Bay og havet omkring Malta, hvor de væsentligste dykker sites er beskrevet ovenfor. 

Har man ønske om specielle eller andre aktiviteter (windsurf, kajak etc.) hjælper dykkercenteret eller hotellet gerne hermed.

Desuden er Malta en stor kultur nation med kulturskatte i næsten hver landsby. Tænk bare på riddertiden. Frontiers hjælper gerne med at arrangere ture rundt på øen. Forudsætningen er dog at man er selv transporterende f.eks. med lejet bil eller med den udmærkede offentlige transport.

 Diverse :

Venligst bemærk at dykkercenteret ikke refunderer betalinger ved for sent ankomst til launch eller pludselig opstået forkølelse. Ved hovedpine eller andet som følge af manglende personlig pleje, eller dyk som afbestilles inden for 24 timer fra afgangs tidspunktet. 

Dykkersites bliver dagligt udvalgt under hensyntagen til vind og vejr forhold. Der er derfor ikke garanti for at angivne strand eller båddyk kan gennemføres. Omlægning af dykkerplan eller refusion opnås normalvis ikke som følge af ovennævnte årsager.

M S Luna 007Sodavand, øl, vin, champagne, cigaretter, tips mv. er ikke inkluderet i prisen.

Der beregnes tillæg for single ophold og tillæg for ophold i højsæson. Eventuelle tillæg vil fremgå af tilbud eller som efterregulering.

----- | | -----


Mellieha Bay. Familie Seafari. 8 dage. 7 nætter på destinationen. Alt inklusive * *

* * Forplejning med morgenmad & udstyr: tank, luft & vægt

 Flyprisen reguleres iht. prisen på bestillings tidspunktet

Flybilletter til denne rejse kan være uden indchecket bagage

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer

Ret til ændringer forbeholdes

Om

010220; 010318; 311216_____________________________ Klik på billederne i galleriet __________________________________________
  Klik til forsiden

PawBestil tilbud
M Diver2
M S Bnr Galleries Sublevels
M S Img Facilities For Children Sml
M Diver1
M Rozi2
M Blue Hole1
M P29 1
M Rozi1
M Blue Hole2
M Blue Grotto
M P31
M Madonna Statue
M Inland Sea1
M Inland Sea2
M S Bnr Leisure Facilities Diving & Watersports
M S Img Bar & Rest
1011065 546844032038670 2137538320 N
12096226 976327595756976 4847933970725849051 N
1235023 580895771966829 379202619 N
10250074 687992557923816 73328193 N
Mal 017 Ant
Mal 215 Ant
Mal 217 Ant
Mal Spa Jacuzzi 0425 Ant