M Blue Grotto

Dive Station -Malta

Med få timers flyvning fra Danmark er Malta den ideelle dykker destination. Stedet er et must næsten hele året når dykningen er det centrale med nye daglige dyk på programmet. Man sørger selv for maden da restauranterne både er gode og billige. 8 dage i Malta. Rejse inkl. flytransport.

Dive Station -Malta. 8 dage Malta

Dive Station -Malta. 8 dage Malta

__________________________ Betingelser, upgrades & ekstras __________________________

DS -Malta

Betingelser/Conditions Ikke inkluderet Upgrades & ekstras Pris upgr & ekstras
Pas er påkrævet
Rejseforsikring & blåt sundhedskort Rejseforsikring Iht.tilbud
Flypriser billigste iht. dagspris Indenrigsfly i Danmark Business Class: Iht. tilbud
Hvis lavpris fly så kun håndbagage Indchecket bagage Bagage: Iht. tilbud
Hvis Non Refundable billetter Ingen tilbage køb Full fare ticket: Iht. tilbud
Pris per person ved 3 personer 5 til 6 personer: Iht. tilbud
Tidsbegrænset til dec-april. måned Tillæg højsæson & skoleferier Tillæg højsæson & skoleferier: Iht. tilbud
Pas skal være gyldigt 6 mdr. efter hjemrejse
Dykkerforsikring -obligatorisk Dykkerforsikring
Dokumentation lægeerklæring Lægeerklæring
Alle dyk som specificeret Ekstra dyk Ekstra dyk:  Iht. tilbud
Bådture som specificeret Ekstra bådture: Iht. tilbud
Udstyr: Flasker, luft & vægt, Bælte Full gear Full gear: Iht. tilbud
Transport T/R lufthavn på Malta
Lokaltransport ifm. dykning
Ophold i apartment/lejlighed Ophold på hotel: Iht. tilbud
Miljø afgift. Min 5 EUR 0.5 EUR per nat person: Opkræves ved ankomst
Excl: Måltider Måltider, drinks & tips BB- eller halvpension: Iht. tilbud

Har du ikke en rejse- eller afbestillingsforsikring kan du bestille den her:

Er Erv Logo

Generelt

Fra ankomst til afrejse vil Frontiers repræsentanter, hotellernes, campen og resortets personale gøre det yderste for, at man får en uforglemmelig oplevelse, som vil blive husket med glæde i mange år fremover.

Rejsens længde kan variere med en dag afhængig om man flyver om dagen eller om natten eller som tredje mulighed vælger et stop-over i f.eks Dubai, hvor forlængelsen er afhængig af mellemlandingens længde.

Da den enkelte rejse er skræddersyet til netop dine ønsker og behov er beskrivelsen et forslag, og den i fællesskab udarbejdede rejses indhold vil være specificeret i det endelige tilbud.

Forsikringer, visa mv.

Alle camps/lodges/resorts stiller krav om gyldige forsikringer som dækker afbestilling, tilskadekomst, medicin ifm. opstået sygdom, evakuering og hjemtransport ifm. sygdom. (Rejseforsikring & afbestillingsforsikring). Hvis du skal på en dykkerrejse anbefaler vi en egentlig dykkerforsikring som oftest vil være et krav fra de respektive dykker centre. Du kan læse mere om forsikringer her.

De danske sundhedskort (det gule og det blå) er ikke gyldige uden for EU, og det gule sundhedskort er kun gyldigt i Danmark. Mange kreditkort eller interesse organisationer har i medlemskabet indeholdt dækning som i ovennævnte forsikringer. Man bør checke om man har dækning inden afrejse.

Forsikringerne kan tegnes hos Frontiers klik her og skal være gyldige/oprettet inden afrejse. Man bør også være opmærksom på at forsikringerne ikke udløber under rejsen og er gyldige i op til 6 måneder efter hjemkomst.

Det er dit ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er landets myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene. Derfor anbefales det, at du kontakter det pågældende lands myndigheder forud for din rejse for bl.a. at sikre, at dit pas er gyldigt, og at du opfylder evt. visumkrav. Sådanne oplysninger kan du bl.a. få fra en ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til.

Der er ikke visa krav til denne destination.

Børn

Det er rejsemålenes generelle politik, at børn over 10 år er velkomne. Aldersgrænsen er sat primært af hensyn til personsikkerheden (man bevæger sig rundt blandt vilde dyr) men også af hensyn til de andre internationale gæster i de forskellige camps/resorts som ikke nødvendigvis har det samme syn på børns deltagelse i voksen aktiviteter som vi har i Norden. Familie rejser er ikke dækket af aldersbegrænsningen. Forhør gerne nærmere.

Børns anvendelse af svømmebassiner kræver voksen tilsyn og det kan ikke forventes at rejsemålet stiller tilsyn til rådighed.

Mobiltelefoner mv.

Mobiltelefoner kun må benyttes i lydløs tilstand. Anvendelsen af mobiltelefoner er ikke tilladt i offentlige områder, i parkerne, på havet eller i køretøjerne/både. I de forskellige game reserves eller national parker kan der ikke forventes mobildækning.

Priser o.a

Rejseforsikring, afbestillingsforsikring, dykkerforsikring, visa mv. er ikke inkluderet i rejsens pris, med mindre dette er oplyst i fremsendt tilbud. 

"Fra priser" er baseret på priser gældende i lavsæson og bestilling i god tid (4-6 mdr.) f'ør afrejse. Priserne i højsæson er normalt højere. Højsæson er f.eks. højtider eller sommerperioder. Bemærk at syd for ækvator falder sommerperioden i den danske vinterperiode !

Prisen for rejsen er opgivet per person ved 3 personer og inklusiv moms og danske afgifter. Man må forvente at rejsemålene beregner single tillæg og tillæg for ophold i højtiderne.

Flybilletter & Bagage

Der er indeholdt flyrejse fra Danmark til destinationen og retur. Da denne del af rejsen aftales særskilt med flyselskaberne vil den endelige pris på den internationale flytransport afhængig af dagsprisen for billetten * . Flyandelen for internationale flyforbindelser vil derfor kunne variere inden for tilbuddets gyldighedsperiode. Lowcost eller lowfare billetter er for det meste non refundable hvilket vil sige at billetterne ikke kan afbestilles uden tab af fuld billetpris. Billettypen er normalt angivet i tilbuddet.

Bagagebetingelser og -politikker afhænger af flyselskabet. Du bør undersøge dette hos det flyselskab, du flyver med. 

Flyselskaber som eksempelvis Norwegian, Easyjet og Ryanair betragtes som lavprisflyselskaber, og indtjekket bagage er ikke inkluderet i flyreservationen.

Vi anbefaler, at du registrerer din bagage online før rejsen, da nogle flyselskaber opkræver yderligere gebyrer for at registrere bagage i lufthavnen. 

Flyselskaber, der yder fuld service, som f.eks. SAS, British Airways, Lufthansa osv. kaldes ruteselskaber.
Passagerer, der rejser på fuld økonomiklasse, må normalt medbringe op til 23 kg bagage, og passagerer, der rejser på Business class, må normalt medbringe op til 32 kg uden yderligere omkostninger. 

Flere af de etablerede ruteselskaber er også begyndt at tilbyde lavprisbilletter (f.eks. lowcost. lowfare, light -navnene er mange og det kan være en smule vanskeligt at gennemskue hvilken billettype der hører til rejsen). I disse tilfælde er der som i lavprisselskaberne ikke inkluderet indchecket bagage, men kun håndbagage. Man bør derfor orientere sig om bagagesituation og evt. pris for bagagen inden bestilling og afrejse.

 Frontiers vælger i udgangspunktet altid den billigste og hurtigste flyrute som er tilpasset de lokale forbindelser så transittid og ekstra overnatninger så vidt det er muligt -begrænses.

Transporten mellem de fjerne lodges og resorts hen over destinations landet sker hovedsageligt med Safarifly også kaldet bush planes (specificeret som fly & camp eller flycamp). Fordelen er, at man hurtigt og sikkert kommer derud hvor eventyret venter. Over kortere afstande eller i de tilfælde hvor der ikke er specificeret flycamp vil der være indregnet landtransport i rejsens pris.

Man bør være opmærksom på at safariflys bagage kapacitet er begrænset og at grænsen for indchecket bagage for det meste er mindre (ca. 15 kg per person) end de internationale selskabers. Der opkræves oftest tillæg for lokalflys bagage ud over gældende vægtgrænse.

----- | | -----


DS -Malta. 8 dage. 7 nætter på destinationen. Egen forplejning * *

* * Udstyr: tank, luft & vægt incl; Forplejning er ikke inkluderet

* Flyprisen reguleres iht. prisen på bestillings tidspunktet

* Flybilletter til denne rejse kan være uden indchecket bagage

Denne rejse fås også som klub pakke (Deltagere fra 6 personer)

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Prisen for rejsen er opgivet per person ved 3 personer

Ret til ændringer forbeholdes

Om Rejsegarantifonden

________________________________________ Klik på billederne i galleriet _______________________________________
  Klik til forsiden

PawBestil tilbud
M Blue Grotto
M Comino Caves
M Diver1
M Diver Training
M Blue Hole1
M P31
M Madonna Statue
M Inland Sea1
20150407 124012
20150407 110235
20150403 092833
Vk Mellieha 2
Vk Mellieha 4
Vk Mellieha 7
Vk Mellieha 8
Vk Mellieha 9